ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ DISAVOW της GOOGLE

May 18, 2019
seo google

Δεν θα ήταν παραπλανητικό να υποθέσει κανείς ότι η πλειοψηφία θεωρεί την Google αναγκαίο κακό. Συνήθως, η κολοσσιαία μηχανή αναζήτησης είναι ουσιαστικά ο αγαπημένος ήρωας όλων όσον αφορά τη διαδικτυακή ροή. Ωστόσο, ήταν πολύ δυναμικό για άνεση όλα αυτά τα χρόνια και απογοητευτική βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους επαγγελματίες SEO είναι οι πρόσφατες εκδόσεις των ενημερώσεων του Panda και του Penguin, στις οποίες οι προηγούμενες επιχειρησιακές τεχνικές τους κατέστησαν αναποτελεσματικές και τις περισσότερες φορές επιβλαβείς, κάτι που αφήνει τους περισσότερους από εμάς ανίδεους ως προς το μέλλον.

Ωστόσο, η Google μας έδωσε ένα μικρό δώρο, ένα είδος θεραπείας στις δύσκολες στιγμές. Αυτή η σύνταξη συγκεντρώνεται για να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τη σημασία αυτού του δώρου και πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τα πλεονεκτήματά του.

Ελλιπής υπερσύνδεσμος- Το πρόβλημα.

Η πλειονότητα των ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένου του δικού σας, ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί από την κυκλοφορία μιας ενημέρωσης αλγορίθμου από την Google αυτόν τον Απρίλιο. Υπερσύνδεσμοι κατώτερης ποιότητας άρχισαν να αντιμετωπίζουν τιμωρίες από αυτήν την ενημέρωση Penguin. Είναι πολύ πιθανό να έχετε έναν σύνδεσμο που ανακατευθύνει πίσω σε εσάς μακροπρόθεσμα από ιστότοπους που η Google πρόσφατα έχει διαφημίσει ότι φιλοξενεί ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν φυσικά είχατε συνηθίσει σε κάποιον που εμποτίστηκε την πολιτική συγκέντρωσης τόσων συνδέσμων δυνατόν. Το ατυχές τελικό προϊόν είναι μια καθοδική μετατόπιση κατάταξης στην κλίμακα κατάταξης.

Η αναπόφευκτη πραγματικότητα ήρθε στην αντίληψη των επαγγελματιών SEO – αυτοί οι υποτυπώδεις, περιγραφικοί σύνδεσμοι έπρεπε να ξεπλυθούν. Καθώς θα ήταν σχεδόν αδύνατο για εσάς να ανακαλύψετε όλους τους προηγούμενους συνδέσμους σας για να αφαιρεθούν μετά από αμέτρητες ώρες ανάπτυξης νέων, οι προσπάθειες απέτυχαν δυστυχώς. Ο μόνος τρόπος είναι να επικοινωνήσετε με τους κεντρικούς υπολογιστές συνδέσμων, να παρακαλέσετε ή, στη χειρότερη περίπτωση, να τους απειλήσετε για να το καταργήσουν. Όπως θα προβλέψατε, οι πιθανότητες να επιτύχετε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα εδώ μετά βίας υπήρχαν. Το ερώτημα ήταν πάντα ποιο ακριβώς κίνητρο θα παρακινούσε έναν οικοδεσπότη συνδέσμων να κάνει το επιπλέον μίλι για να καταργήσει τους συνδέσμους σας;

Μετά ήρθε η αποζημίωση από την Google για τις καταγγελίες, που τυχαίνει να είναι? το Εργαλείο Σύνδεσμων απόρριψης.

Τι πρέπει να γνωρίζετε.

Το Google Disavow Links Tool παρέχει μια λεωφόρο για τους οικοδεσπότες συνδέσμων για να υποδείξουν στην Google τους ανεπαρκείς συνδέσμους στους ιστότοπούς τους και η Google ουσιαστικά σταματά να τους αναγνωρίζει ως συνδέσμους τους. Είναι τόσο εύκολο! Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να προσέξεις:

Ολοκληρώστε την έρευνά σας – Η προειδοποίηση της Google σχετικά με αυτά τα νέα εργαλεία είναι ξεκάθαρη σαν μέρα. Εάν δεν κάνετε την εργασία σας στους συνδέσμους σας, μπορεί να καταλήξετε να αφαιρέσετε καλούς συνδέσμους μαζί ή ακόμα και αντί για τους κακούς συνδέσμους. Αυτό σίγουρα θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στον ιστότοπό σας και είναι καλύτερο να αποφευχθεί.

Περιορισμός πρόσβασης – Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνετε είναι να αφήσετε την εξουσία να ασκείται από το λάθος άτομο. Είναι καλύτερο για εσάς να περιορίσετε την πρόσβαση σε αυτό το εργαλείο μόνο στα πιο αξιόπιστα άτομα σας, καθώς δεν θα θέλαμε κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση στον ιστότοπό σας και να αποκηρύξει το ξεφάντωμα.

Το Bing ήρθε πρώτο – Η Bing κυκλοφόρησε το δικό της εργαλείο πριν το κάνει η Google, και δεν πρέπει να αγνοηθούν ιδιαίτερα. _ Εάν έχετε αρχίσει να χρησιμοποιείτε το Εργαλείο Σύνδεσμων Απαγόρευσης της Google, πώς ήταν η εμπειρία μέχρι στιγμής; Με ενδιαφέρει πολύ η ιστορία σου. Πείτε μου μέσω της ενότητας των απαντήσεων.