ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOGGING GUEST;

Για χρόνια, έχω γράψει για τα οφέλη του guest blogging. Αυτά τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Καλύτερη γενιά οδηγών
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσμους πίσω στον ιστότοπό σας για ισχυρότερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης.
  • Η αναγνωρισιμότητα για την επωνυμία σας αυξάνεται επίσης
  • Σας τοποθετεί ως ειδικό σε ένα θέμα
  • Δημιουργεί αναγνωστικό κοινό στο προσωπικό σας blog
  • Αυξάνει την επισκεψιμότητα στον δικό σας ιστότοπο.

Μαζί με αυτά τα πλεονεκτήματα έρχονται πολλά άλλα, το guest blogging μπορεί να ονομαστεί “hot cake” όταν πρόκειται για το μάρκετινγκ SEO και το blogging. Ωστόσο, για να κερδίσετε αποτελεσματικά από το guest blogging, είναι σημαντικό να έχετε μια στρατηγική. Επίσης, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια καλή στρατηγική, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι θέλετε από την ευκαιρία.

Δεν πρέπει να αρχίσετε να υποβάλλετε σε διάφορα ιστολόγια και ξαφνικά να περιμένετε αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε κατεύθυνση και αποτελεσματικό σχεδιασμό. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι οι προσπάθειές σας στο guest blogging δεν θα αποφέρουν τα απαιτούμενα αποτελέσματα.

Πάρτε για παράδειγμα, αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το ιστολόγιο επισκεπτών επειδή θέλετε να βελτιώσετε την κατάταξη του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης μέσω της δημιουργίας συνδέσμων. Τώρα που ο στόχος σας έχει τεθεί σε πέτρα, θα μάθετε ότι τώρα καταλαβαίνετε τι θέλετε από το guest blogging. Αυτό θα σας κάνει να καταλάβετε ότι πρέπει να δημοσιεύετε τα έργα σας σε αξιόπιστους ιστότοπους. Εάν χρησιμοποιείτε κακούς συνδέσμους, αυτό έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει το προφίλ του συνδέσμου σας. Επίσης, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δημοσιεύετε αναρτήσεις επισκεπτών σε διαφορετικά ιστολόγια. Αυτό σας βοηθά να ανακατέψετε τις πηγές συνδέσμων σας. Η σημασία των λέξεων-κλειδιών δεν μπορεί να υπερτονιστεί. Θα χρειαστεί να στοχεύσετε ορισμένες λέξεις-κλειδιά και σελίδες στους συνδέσμους σας. Αυτό δημιουργεί μια καθορισμένη διαδρομή για το blogging των επισκεπτών σας.

Είναι επίσης πιθανό να ενδιαφέρεστε να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση για την επωνυμία σας. Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη: ποιο είναι το κοινό-στόχος σας; Σε ποια ιστολόγια βρίσκονται συνήθως; Ποια θέματα τους ενδιαφέρουν; Όταν μάθετε τις απαντήσεις σε αυτές τις απλές ερωτήσεις, δεν διατρέχετε τον κίνδυνο να γράφετε για ιστολόγια που δεν έχουν το κοινό-στόχο σας.

Το Guest blogging είναι πολύ εύκολο. Απαιτεί απλώς σχεδιασμό και αποτελεσματική έρευνα!