Πώς να βεβαιωθείτε ότι προσλαμβάνετε τον κατάλληλο Blogger Ghost

Ίσως έχετε πολλές ισχυρές ιδέες για το ιστολόγιό σας, αλλά δεν έχετε το χρόνο να εγκατασταθείτε και να γράψετε, ή ακόμα και να συμβαδίσετε με το πρόβλημα της διαχείρισης. Αυτό σημαίνει ότι θα κλείσετε το blog σας και θα ξεχάσετε την ιδέα σας; Οχι! Αυτό είναι όπου ένα blogger φάντασμα εμφανίζεται στην εικόνα.

Ένας blogger φάντασμα σάς δίνει την ευκαιρία που χρειάζεστε για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, να αλληλεπιδράσετε με το κοινό-στόχο σας, να αναπτυχθείτε και να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες, να αυξήσετε τις πωλήσεις και την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Ένας blogger φάντασμα είναι κάποιος που θα γράψει και θα δημοσιεύσει δημοσιεύσεις για λογαριασμό σας, αλλά θα διατηρήσει το όνομά σας ως ιδιοκτήτη της ιδέας και της ανάρτησης.

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις κατά της χρήσης των bloggers φαντασμάτων. Έχει χαρακτηριστεί αντιεπαγγελματικό, αυθεντικό, παραπλανητικό και κάθε λογής. Αλλά αυτό δεν αψηφά το γεγονός ότι είναι μια λαμπρή επιχειρηματική ιδέα για ιδιοκτήτες ιστότοπων και bloggers. Σήμερα, οι εταιρείες προσλαμβάνουν αυτούς τους bloggers-φαντάσματα για να τους βοηθήσουν να γράφουν εξαιρετικό περιεχόμενο και να ωθήσουν τα κέρδη.

Είμαι εδώ για να βεβαιωθώ ότι έχετε επιλέξει τον κατάλληλο blogger φάντασμα για τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας. Ωστόσο, πώς είναι δυνατόν; Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να ξεκινήσετε:

Πηγαίνετε για χρυσό:

Κάθε μέρα συναντώ ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να προσλάβουν τους φθηνότερους συγγραφείς που μπορούν να βρουν. Τους ενδιαφέρει περισσότερο το κόστος παρά η ποιότητα. Όταν είστε φτηνοί ενώ ψάχνετε για έναν ανεξάρτητο blogger φάντασμα, δεν πρόκειται να βρείτε το καλύτερο στο παιχνίδι. Μπορεί να καταλήξετε με έναν blogger που δεν έχει καν μια τυπική κατανόηση της αγγλικής γλώσσας. Ωστόσο, όταν ψάχνετε για χρυσό, αυτό είναι καλοί bloggers φάντασμα με υψηλότερα ποσοστά, θα έχετε το καλύτερο για το ιστολόγιό σας ή

Μιλήστε και εξηγήστε πριν ξεκινήσει η εργασία:

Θυμηθείτε ότι ο blogger-φάντασμα σας θα δημοσιεύει τα πνευματικά του θέματα με το όνομά σας. Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνει πλήρως γιατί αυτό σημαίνει για εσάς και την επωνυμία σας. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζει την επωνυμία σας αρκετά καλά ώστε να μπορεί να δημιουργήσει κάτι που να ταιριάζει.

Ζητήστε δείγματα:

Πώς αλλιώς θα ξέρετε πόσο καλός είναι ένας συγγραφέας αν δεν ζητήσετε δείγματα; Ζητήστε παλιά έργα. Ελέγξτε τα λάθη. Διασταύρωση για λογοκλοπή. Κάθε καλός blogger πρέπει να έχει κάτι να σας δείξει.

Προσλάβετε κάποιον με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε εύκολα:

Σε κάθε επιχειρηματική σχέση, η επικοινωνία είναι το κλειδί. Βρείτε τον εαυτό σας έναν blogger Ghost που δεν θα εξαφανιζόταν όταν ξεκινήσει η ώρα για δουλειά. Προσλάβετε κάποιον που μπορείτε να επικοινωνήσετε ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Είναι σημαντικό να μπορείτε να καλέσετε ή να στείλετε email στα φαντάσματά σας και δεν θα αισθανθούν προσβεβλημένα. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται εύκολο για εσάς να εργαστείτε μαζί τους.