Προγραμματίστε τα Tweets σας... Ο σωστός τρόπος

Δεν υπάρχει πολύς ελεύθερος χρόνος; Ψάχνετε για ανάπτυξη μέσων κοινωνικής δικτύωσης; Θέλετε να είστε ενεργοί για τους οπαδούς σας στο Twitter παρ' όλα αυτά; Δοκιμάστε να κάνετε κάποιο προγραμματισμό!

Για να έχετε σταθερή δραστηριότητα στο twitter, πρέπει να δημοσιεύετε νέο περιεχόμενο κάθε τόσο. Αλλά επειδή μπορεί να μην έχετε τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο για να είστε στο Twitter όλη την ημέρα, μπορείτε να δοκιμάσετε να προγραμματίσετε τα tweets σας. Αυτό δεν είναι μόνο συνειδητό στο χρόνο, αλλά είναι επίσης στρατηγικό. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να βελτιώσετε τη δραστηριότητά σας στο Twitter.

  1. Αειθαλές tweets - Όταν λέτε αειθαλές περιεχόμενο, σημαίνει tweets που θα παραμείνουν σχετικά και στην τάση, τουλάχιστον για λίγο. Προγραμματίστε αειθαλή tweets, όπως συμβουλές, συμβουλές, ακόμη και χρήσιμους συνδέσμους προς τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα.
  2. Σωστή απόσταση - Για να φαίνεστε ενεργοί, τα προγραμματισμένα tweets σας είναι καλύτερα να κυκλοφορούν σε τακτική βάση, αντί για μια έκρηξη. Αυτό γίνεται για να φαίνεται τακτικά ορατό στις ροές ροών Twitter των ακολούθων σας, κάνοντάς σας έτσι πιο αξέχαστους.
  3. Απόκριση και αφοσίωση - Η δέσμευση είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά επειδή ένας αυτοματοποιημένος λογαριασμός στο twitter μερικές φορές φαίνεται ενοχλητικός επειδή φαίνεται αφύσικος. Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις μέσω email ή κινητών για τυχόν αφοσίωση στα tweet σας, ώστε να μπορείτε να απαντήσετε σε αυτά εγκαίρως.
  4. Τακτικές αλληλεπιδράσεις - Όπως αναφέρθηκε στην συμβουλή #3, η αλληλεπίδραση με τους ακόλουθούς σας είναι ζωτικής σημασίας. Είναι αλήθεια ότι αυτό είναι χρονοβόρο, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Οι αλληλεπιδράσεις με τους ακόλουθούς σας τους κάνουν να νιώθουν ότι η εταιρεία σας τους δίνει σημασία. Κάντε λίγη απάντηση, retweet και ίσως και μερικά μηνύματα.
  5. Μείνετε στο τώρα - Το παλιό και άσχετο περιεχόμενο είναι βαρετό. Μείνετε ενημερωμένοι για τα τρέχοντα γεγονότα και κάντε tweet ανάλογα. Κρατήστε το ελαφρύ και κρατήστε το πρόσφατο. Ο κόσμος λατρεύει τα tweets για το τι συμβαίνει για εσάς αυτή τη στιγμή.

Είναι προγραμματισμένα τα tweets σας; Πως το κανεις? Μοιραστείτε τις δικές σας συμβουλές μαζί μας!