Οι 3 κορυφαίες συμβουλές SEO για ονόματα τομέα που λήγουν

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να ξεκινήσετε με το SEO, ένας τομέας που έχει λήξει μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Έμφαση στην ποιότητα έναντι της ποσότητας Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο νέος σας ιστότοπος έχει ξεκινήσει καλά. Και χρησιμοποιώντας ανακατευθύνσεις 301, μπορείτε να κατευθύνετε την επισκεψιμότητα από τον παλιό σας τομέα στον νέο σας τομέα.

Οι τομείς που έχουν λήξει μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε το SEO.

Αν μόλις ξεκινάτε με το SEO, ένας τομέας που έχει λήξει μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε την επιχείρησή σας. λόγω της τάσης για χαμηλό ανταγωνισμό Έτσι μπορεί να είναι μια καλή πηγή κίνησης. Και επειδή αυτοί οι σύνδεσμοι τείνουν να έχουν πολλά backlinks. Έτσι μπορεί να είναι μια καλή πηγή ευκαιριών δημιουργίας συνδέσμων.

Θυμηθείτε να διατηρήσετε φρέσκους τους ληγμένους τομείς σας ενημερώνοντάς τους με νέο περιεχόμενο και σχετικές λέξεις-κλειδιά. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησής σας και να αποκτήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα.

Εστίαση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα

Όταν πρόκειται για τομείς που έχουν λήξει Είναι σημαντικό να εστιάσουμε στην ποιότητα παρά στην ποσότητα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τον τομέα σας. Και βεβαιωθείτε ότι ο τομέας είναι ακριβής, συναφής και πλούσιος σε λέξεις-κλειδιά. Θα πρέπει επίσης να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για τις λέξεις-κλειδιά για τις οποίες θέλετε να κατατάξετε. και να ελέγχετε τακτικά τις ταξινομήσεις του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές θα έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας με τη στρατηγική τομέα που έχει λήξει.

Χρησιμοποιήστε μια ανακατεύθυνση 301 για να κατευθύνετε την κυκλοφορία από τον παλιό τομέα στον νέο τομέα.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε κατά τη μεταφορά ενός τομέα είναι να χρησιμοποιήσετε μια ανακατεύθυνση 301. Μια ανακατεύθυνση 301 θα διασφαλίσει ότι η επισκεψιμότητα από τον παλιό τομέα θα ανακατευθύνεται στον νέο τομέα. Και αυτή η μηχανή αναζήτησης ευρετηριάζει τον νέο τομέα.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη όταν χρησιμοποιείτε ανακατευθύνσεις 301:

  • Να χρησιμοποιείτε πάντα ανακατευθύνσεις 301 κατά τη μεταφορά τομέων.
  • Χρησιμοποιήστε μια ανακατεύθυνση 301 στην κανονική έκδοση του παλιού τομέα.
  • Χρησιμοποιήστε κανονικές ετικέτες σε νέους τομείς.

Συμπέρασμα

Ένας τομέας που έχει λήξει μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε το SEO. Ωστόσο, είναι σημαντικό να εστιάσετε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Χρησιμοποιήστε μια ανακατεύθυνση 301 για να κατευθύνετε την επισκεψιμότητα από τον παλιό τομέα στον νέο τομέα.