Μην είστε επισκέπτης Blogger Drive-by

Το guest blogging είναι η νέα τάση αυτές τις μέρες. Μπορείτε να διαφημιστείτε εμφανιζόμενοι σε μια ανάρτηση άλλου blogger και οι ακόλουθοί τους γνωρίζουν για το ιστολόγιό σας. Συνεργασίες σαν αυτές συμβάλλουν στην αύξηση της επιρροής και της απήχησής σας και, στη συνέχεια, θα ανοίξουν περισσότερες ευκαιρίες για εσάς.

Αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ, "Τι συμβαίνει αφού φιλοξενηθώ σε αυτό το blog;" Λοιπόν, για ένα, ΔΕΝ κάνετε μια οδήγηση. Το Drive-by Guest blogging δεν περιλαμβάνει σφαίρες, αλλά είναι πολύ καλά ικανό να ανοίξει τρύπες στη φήμη σας ως blogger. Εξακολουθεί να αναμένεται να κάνετε μερικά πράγματα αφού κάνετε μια φιλοξενία, και αυτό είναι βασικά απλώς η εθιμοτυπία στο blogging.

Ποιες είναι λοιπόν οι ευθύνες σας μετά από αυτήν την φιλοξενία; Ακολουθούν μερικά πράγματα για να ελέγξετε εάν έχετε κάνει σωστά το blogging για επισκέπτες.

  • Κάντε κάποια προώθηση από την πλευρά σας – Για χάρη του οικοδεσπότη blogger, όσο το δικό σας, η ανάρτηση ιστολογίου θα πρέπει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερη δραστηριότητα. Κάντε το δικό σας ρόλο στην προώθηση της ανάρτησης κοινοποιώντας την σε όλες τις πλατφόρμες σας. Αυτό δημιουργεί επίσης καλύτερη σχέση μεταξύ εσάς και του οικοδεσπότη.
  • Συμμετέχετε στην ενότητα σχολίων – Εκτός από το να σας βλέπουμε στην ανάρτηση του ιστολογίου, η απάντηση στα σχόλια είναι ένας άλλος τρόπος για να γίνετε αντιληπτοί από τους πιθανούς ακόλουθους. Αφήστε την παρουσία σας να γίνει αισθητή απαντώντας σε σχόλια και απαντώντας σε ερωτήσεις για εσάς στην ενότητα σχολίων.
  • Να είστε ευγνώμονες – Όταν λαμβάνετε αλλαγή για να γίνετε επισκέπτης blogger, ενημερώστε τον οικοδεσπότη ότι εκτιμάτε την ευκαιρία. Πες τους ευχαριστώ. Κάτι τόσο απλό μπορεί να κάνει θαύματα.
  • Διατηρήστε επαφή – Μην κόβετε τους δεσμούς με τον οικοδεσπότη. Εξάλλου, η σχέση οικοδεσπότη-επισκέπτη εξακολουθεί να είναι σχέση. Η διατήρηση υγιών σχέσεων θα αποδώσει μακροπρόθεσμα και μπορεί να έχετε περισσότερες ευκαιρίες φιλοξενίας στο μέλλον.

Υπάρχουν άλλοι δείκτες εθιμοτυπίας στο blogging που θα μπορούσατε να μοιραστείτε μαζί μας; Ενημερώστε μας κάνοντας ένα σχόλιο!