Κάνετε περισσότερα πληρώνοντας: Μεγιστοποίηση διαφημίσεων PPC

Οι διαφημίσεις πληρωμής ανά κλικ είναι, κατά κάποιο τρόπο, αγορά δραστηριότητας ιστότοπου. Εάν έχετε δοκιμάσει να γράψετε αυτές τις διαφημίσεις, το πιθανότερο είναι ότι γνωρίζετε πόσο πονοκέφαλο μπορεί να είναι αυτό. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η δουλειά σας είναι καλή, καθώς οι αναποτελεσματικές διαφημίσεις κοστίζουν χρήματα. Οι διαφημίσεις πρέπει να είναι εντυπωσιακές, αλλά το περιεχόμενο πρέπει επίσης να είναι χρήσιμο, ώστε να λαμβάνετε κάτι σε αντάλλαγμα όταν η διαφήμιση προσελκύει έναν επισκέπτη. Με απλά λόγια, απαιτείται η αριστεία, αν όχι η τελειότητα. Το να κάνετε ένα λάθος θα σας κοστίσει κυριολεκτικά.

Παρακάτω είναι ένας οδηγός που περιέχει συμβουλές για το πώς να κάνετε πιο αποτελεσματικές διαφημίσεις PPC. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε μερικά από τα δικά σας στην ενότητα σχολίων.

  • Οι λέξεις-κλειδιά είναι απαραίτητες - Οι λέξεις-κλειδιά-στόχοι πρέπει να βρίσκονται όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στην επικεφαλίδα. Οι λέξεις-κλειδιά στην επικεφαλίδα θα δώσουν στον επισκέπτη μια ιδέα ότι η διαφήμισή σας είναι αυτό που αναζητά. Μόλις ο τίτλος φαίνεται σχετικός, θα συνεχίσουν να διαβάζουν το σώμα. Το Google βοηθά επίσης επειδή οι λέξεις-κλειδιά θα εμφανιστούν κατά την αναζήτηση και θα τραβήξουν περισσότερα βλέμματα και κλικ.
  • Οι επικεφαλίδες είναι περισσότερες από λέξεις-κλειδιά - Η παραπάνω συμβουλή σάς λέει να συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά στην επικεφαλίδα, αλλά όχι να τις κάνετε επικεφαλίδες. Κάντε τους τίτλους σας πιο συναρπαστικούς βρίσκοντας έναν τρόπο να τους διατυπώσετε με πιο ενδιαφέροντα τρόπο. Πρέπει να έχει ένα άγκιστρο που θα κάνει τον αναγνώστη αρκετά περίεργο να κάνει κλικ στη διαφήμιση. Αυτό δεν μπορεί να γίνει μόνο με λέξεις-κλειδιά.
  • Έχετε ένα όφελος στο οποίο πρέπει να εστιάσετε - Όπως κάθε αποτελεσματική διαφήμιση, η δική σας πρέπει να επικεντρώνεται στην παροχή μιας λύσης που χρειάζονται οι πελάτες σας. Σκεφτείτε ένα πρόβλημα που μπορεί να διορθώσει το προϊόν ή η υπηρεσία σας και χρησιμοποιήστε το ως σημείο πώλησης καθώς δημιουργείτε τη διαφήμισή σας.
  • Αντιμετώπιση ενός μόνο ζητήματος - Ίσως έχετε μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών. Ίσως μπορείτε να λύσετε πολλά προβλήματα. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να θυμάστε ότι η διαφήμιση δεν μπορεί να πει πάρα πολλά, καθώς περιορίζεται μόνο σε λίγες γραμμές. Επιλέξτε ένα μεμονωμένο θέμα στο οποίο θα εστιάσετε και τοποθετήστε τη στη διαφήμιση για να αποφύγετε τη σύγχυση των θεατών σχετικά με το θέμα της διαφήμισης.
  • Καλέστε για δράση - Αν παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές για ψώνια, υπάρχει πάντα το μεγάλο κείμενο που λέει, "ΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ!" Αυτό δίνει στους πελάτες σας κατεύθυνση, καθώς και μια αίσθηση επείγοντος. Θα βοηθούσε εάν δώσετε μια ειδική προσφορά για όσους εγγραφούν ή επικοινωνήσουν μαζί σας σύντομα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει στοιχεία επικοινωνίας στη διαφήμισή σας, φυσικά.
  • Εξερευνήστε παραλλαγές - Το Διαδίκτυο έχει μεγάλη ποικιλία ανθρώπων και δεν αρέσουν σε όλους οι διαφημίσεις τους με τον ίδιο τρόπο. Προσπαθήστε να βρείτε το ιδανικό στυλ διαφημίσεων για το κοινό-στόχο σας, κάνοντας κάποιες αλλαγές στη φράση, τον τόνο και το συνολικό στυλ της διαφήμισής σας. Δώστε του λίγο χρόνο και χρησιμοποιήστε το στυλ διαφήμισης που λαμβάνει τα περισσότερα κλικ.

Ελπίζω ότι όλα αυτά βοηθούν! Εάν έχετε περισσότερα να προσθέσετε, απλώς μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με τα σχόλια παρακάτω.